Komu je namenjen Colorhit?

Vsem - malim in velikim frizerskim ali kozmetičnim salonom (in drugim dejavnostim!), saj s svojimi možnostmi zadovoljuje tudi največje in hkrati manjših salonov ne prisiljuje v uporabo odvečnih funkcij.

Ga lahko preizkusim?

Seveda! Pokličite nas in lahko se dogovorimo za predstavitev, kjer boste v živo spoznali vse prednosti programa in preizkusili kako enostavna je njegova uporaba. Če imate računalnik že doma vam lahko nanj namestimo tudi demo različico tako, da lahko program pred morebitnim nakupom dodobra preizkusite.

Ga bom znal-a uporabljati?

Ne skrbite! Colorhit je narejen in prilagojen neveščim uporabnikom: program upravljate z nekaj tipkami, na ekranu v vsakem trenutku vidite njihov pomen, prav tako pa je pri roki vedno pomoč v obliki priročnika. Poleg tega Vas ob prodaji individualno uvedemo v delo.

Kaj zahteva?

Zahteve so minimalne: potreben je le navaden (nov ali rabljen) Windows računalnik s tiskalnikom za tiskanje računov. Ponavadi imate tak računalnik že doma. Ker vemo, da je kupovanje računalnika za laike lahko neprijetno vam ponujamo tudi vso ustrezno opremo pod še posebej ugodnimi pogoji. Na ta način lahko pričnete z uporabo takoj!

Računalnikov ne obvladam, kaj pa če gre kaj narobe?

Ne skrbite. Program je preizkušen, poleg tega nas lahko kadarkoli pokličete tako, da vam kakršenkoli zaplet rešimo takoj in brezplačno. Z najemom programa poleg brezplačne telefonske podpore pridobite tudi 100% garancijo in vse nove različice in popravke.

Kako...?

Colorhit najamete, kar pomeni, da prejmete program z vključeno podporo, vzdrževanjem in nadgradnjami. Za fiksni mesečni znesek prejmete program, šolanje, 100% trajno garancijo, vse novosti, morebitne popravke in zakonsko zahtevane spremembe. Nobenih dodatnih skritih stroškov! Brezplačna sta tudi namestitev in uvajanje! Cena pokriva telefonsko svetovanje in vse morebitne obiske v salonu. Seveda lahko pogodbo kadarkoli prekinete.

Pokličite nas!