Komu je namenjen Colorhit?

Vsem - malim in velikim frizerskim ali kozmeticnim salonom (in drugim dejavnostim!), saj s svojimi možnostmi zadovoljuje tudi največje in hkrati manjših salonov ne prisiljuje v uporabo morebitnih odvečnih funkcij.

Ga lahko preizkusim?

Seveda! Pokličite nas in lahko se dogovorimo za predstavitev, kjer boste v živo spoznali vse prednosti programa in preizkusili kako enostavna je njegova uporaba. Če imate računalnik že doma vam lahko nanj namestimo tudi demo različico tako, da lahko program pred morebitnim nakupom dodobra preizkusite.

Ga bom znal-a uporabljati?

Ne skrbite! Colorhit je narejen in prilagojen neveščim uporabnikom: program upravljate z nekaj tipkami, na ekranu v vsakem trenutku vidite njihov pomen, prav tako pa je pri roki vedno pomoč v obliki priročnika. Poleg tega Vam ob prodaji priložimo tudi priročnik v obliki knjižice in Vas uvedemo v delo.

Kaj zahteva?

Zahteve računalniškega programa so minimalne: potreben je le navaden (nov ali rabljen) računalnik s tiskalnikom za tiskanje računov. Morda imate tak računalnik doma že zaradi elektronske banke ali interneta? Ker vemo, da je kupovanje računalnika za laike lahko neprijetno vam ponujamo tudi vso ustrezno opremo pod še posebej ugodnimi pogoji. Na ta način lahko pričnete z uporabo takoj!

Računalnikov ne obvladam, kaj pa če gre kaj narobe?

Ne skrbite. Program je preizkušen, poleg tega pride s 3 mesečno garancijo v kateri vam kakršenkoli morebitni zaplet rešimo takoj in brezplačno. Na voljo pa je tudi sklenitev vzdrževalne-osveževalne pogodbe s katero pridobite poleg 100% garancije tudi brezplačno vse nadaljnje nove različice in popravke programa s čimer si zagotovite trajno vrednost naložbe.

Kako...?

Colorhit najamete, kar pomeni, da prejmete program z vključenim vzdrževanjem in nadgradnjami. Za fiksni mesečni znesek prejmete program, šolanje, 100% trajno garancijo, vse novosti, morebitne popravke in zakonsko zahtevane spremembe. Nobenih dodatnih skritih stroškov! Brezplačna sta tudi namestitev in uvajanje! Cena pokriva telefonsko svetovanje in vse morebitne obiske v salonu. Seveda lahko pogodbo kadarkoli prekinete.